Junior CRM & Marketing Automation Specialist


Published
2021-09-13
Last date for applications
2021-10-04


Om rollen 

Vill du använda din kunskap och expertis för att göra skillnad? Just nu söker vi en driven och nyfiken CRM & Marketing Automation Specialist till vår marknadsenhet på insamlingsavdelningen. Vi har nyligen upphandlat ett nytt CRM med tillhörande MA-system och arbetar just med implementationen av Salesforce NSPS och Salesforce Marketing Cloud. Rollen som CRM & Marketing Automation Specialist är ny och en del av vår satsning på att förnya och förbättra vårt CRM & lojalitetsarbete. Som en del av marknadsteamet kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor som arbetar med att rekrytera och lojalisera givare, men du kommer också att arbeta tätt tillsammans med vårt Salesforce-implementationsteam.

 

I rollen som CRM & Marketing Automation Specialist ansvarar du för att implementera våra givarresor genom att designa automatiserade flöden i Salesforce Marketing Cloud. För att kunna göra detta ser vi gärna att du har en strategisk förmåga att omvandla givardata, affärsinsikter och affärsutmaningar till faktiska aktiviteter. Du kommer att ha en nyckelroll i vårt arbete med att öka lojalitet och LTV vilket är avgörande för att Läkare Utan Gränser kan fortsätta rädda liv och lindra nöd där behoven är som störst.

  
Dina främsta arbetsuppgifter 

  • Ansvara för att implementera våra givarresor genom att designa automatiserade flöden i Saleforce Marketing Cloud.

  • Arbeta löpande arbete med analys, optimering, testning och uppföljning av aktiviteter

  • Ge input och stöd i strategiutveckling, budgetering och forecasting

 

Vi söker dig som har 

  • Utbildning inom marknadsföring, IT eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet

  • Erfarenhet av att arbeta med Marketing Automation och/eller CRM

  • Kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska  

 

För att trivas i rollen ser vi att du ska vara en trygg och strukturerad person. Vi tror att du är en självständig och driven person som brinner för ditt område och som har lätt att samarbeta med andra.
  

Det är värdefullt om du har 

  • Erfarenhet av insamling

  • Erfarenhet att arbeta med Salesforce Marketing Cloud


 

Den sociala arbetsmiljön på Läkare Utan Gränser 
Som medarbetare på Läkare Utan Gränser Sverige kommer du att bidra till att människor får sjukvård och humanitär hjälp. Vi arbetar i en internationell, informell och välkomnande arbetsmiljö. Gemensamt för alla medarbetare är ett starkt engagemang och driv för att nå Läkare Utan Gränsers mål, att lindra nöd och rädda liv där behoven är som störst. Vi är en värderingsstyrd organisation med humanitärt fokus och det påverkar dig oavsett om du är volontär, arbetar på kontoret eller i fält. Vi jobbar i team, vilket förutsätter att alla tar sitt ansvar, litar på varandras kompetenser, samt ger och tar emot feedback så att alla kan utvecklas. Vi har en lättsam stämning där ingen är rädd för att hugga i när det behövs. Du ska känna dig respekterad hos oss, oavsett vem du är. Hos oss uppmuntras du till att ta egna initiativ och därmed att utveckla både dig själv och verksamheten. För att kunna lindra nöd och rädda liv är det viktigt med kommunikation, både internt mellan kontoret och fält och externt från oss till omvärlden.
 
Vi erbjuder 
Anställningsform: Temporär anställning på 11 månader
Tillträde: Så snart som möjligt  
Arbetstid: 37,5 timmars arbetsvecka är heltid (möjlighet till flex) 
Lön:  31 077 kr/månad (fast lön baserad på position enligt Läkare utan gränsers lönepolicy)
Förmåner: Tjänstepension, sjukförsäkring, livförsäkring, hälsoförsäkring, arbetsskadeförsäkring, reseförsäkring, friskvårdsbidrag (upp till 2 000 kr/år). 

Ingen karensdag samt 100 % ersättning dag 2-14 av sjukdom
Semester: 27 dagar/år

Kontinuerligt lärande och utveckling: En organisationskultur med fokus på lärande både på individuell och organisatorisk nivå. Du blir stöttad i dina individuella utvecklingsbehov samt får möjlighet att ta del av Läkare Utan Gränsers internationella presentationer, workshops och kurser.

Som medarbetare med Läkare Utan Gränser omfattas du av kollektivavtal mellan Fremia och Unionen samt Akademikerförbunden.

Du behöver tillstånd att arbeta i Sverige
 
Vi intervjuar löpande för tjänsten, så sök redan idag. Sök med CV och personligt brev (notera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail i linje med GDPR) senast 4 oktober. Läkare Utan Gränser värderar mångfald högt och strävar efter en inkluderande arbetsmiljö. Som arbetsgivare ger vi alla lika möjligheter och vi välkomnar alla kvalificerade ansökningar. Vi uppmuntrar till att ansöka utan foto i ditt CV och endast fokusera på erfarenheter, färdigheter och prestationer relevanta för tjänsten.
 
Har du frågor är du välkommen att kontakta Tove Olin via mail på tove.olin@lakareutangranser.se  


Fackliga representant för Unionen är Petter Hägg, 
petter.hagg@lakareutangranser.se  
 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

 

Läkare Utan Gränser/Médecins Sans Frontières (MSF) är en internationell medicinsk humanitär organisation som räddar liv och nöd där vi behövs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Vårt humanitära arbete styrs av våra grundprinciper; neutrala, opartiska, oberoende och att bära vittnesmål. Läkare Utan Gränser i Sverige är ca hundra medarbetare på kontoret i Liljeholmen i Stockholm som samlar in pengar, rekryterar fält- och kontorspersonal, kommunicerar om det medicinska och humanitära arbetet, bedriver påverkansarbete och stödjer verksamheten runt om i världen.