Ansvarig för företagsgåvor


Published
2021-02-23
Last date for applications
2021-03-15

Ansvarig för företagsgåvor

Rollen
Vi söker en självgående och engagerad kollega till relationsteamet som är en del av vår kompetenta insamlingsavdelning. Din roll är att säkra gåvor från företag genom att marknadsföra och rekrytera nya gåvor men även att ta hand om våra lojala företag som stödjer oss löpande och bidra till gruppens gemensamma insamlingsmål i stort. Gruppen som du kommer bli en del av arbetar med att fördjupa och utveckla relationer med privata givare, företag och stiftelser och har även hand om testamenten. 

Dina främsta arbetsuppgifter

 • att projektleda insamlingsaktiviteter och marknadsföring mot företag för att på så sätt säkerställa gåvor från området företagsgåvor

 • att analysera och utvärdera de aktiviteter som görs och att löpande skruva och förfina

 • att tillsammans med vår beställarenhet utveckla relevant content för att nå våra grupper

 • att följa upp och lojalisera de företag som rekryterats och kontinuerligt utveckla området med input från andra i gruppen som jobbar mot företag

Vi söker dig som har

 • Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring eller annat relevant område

 • Vana av att arbeta strukturerat och självgående mot budget och tidsplan och gärna med erfarenhet av att vara på beställarsidan

 • Väl utvecklad social förmåga och har lätt för att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska och värdesätter kvalitet i sitt arbete.

 • Generella kunskaper i vanliga IT-verktyg

Värdefullt om du har

 • Erfarenhet av att skapa långsiktiga relationer

 • Arbetat i CRM-system och Asana

 • Erfarenhet av insamling inom NGO-branschen

 

Den sociala arbetsmiljön på Läkare Utan Gränser
Som medarbetare på Läkare Utan Gränser Sverige kommer du att bidra till att människor får sjukvård och humanitär hjälp. Vi arbetar i en internationell, informell och välkomnande arbetsmiljö. Gemensamt för alla medarbetare är ett starkt engagemang och driv för att nå Läkare Utan Gränsers mål, att lindra nöd och rädda liv där behoven är som störst. Vi är en värderingsstyrd organisation med humanitärt fokus och det påverkar dig oavsett om du är volontär, arbetar på kontoret eller i fält. Vi jobbar i team, vilket förutsätter att alla tar sitt ansvar, litar på varandras kompetenser, samt ger och tar emot feedback så att alla kan utvecklas. Vi har en lättsam stämning där ingen är rädd för att hugga i när det behövs. Du ska känna dig respekterad hos oss, oavsett vem du är. Hos oss uppmuntras du till att ta egna initiativ och därmed att utveckla både dig själv och verksamheten. För att kunna lindra nöd och rädda liv är det viktigt med kommunikation, både internt mellan kontoret och fält och externt från oss till omvärlden.


Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillfällig anställning

 • Tillträde: 1/4 2021 till 31/12 2021 med ev förlängning

 • Arbetstid: 37,5 h arbetsvecka är heltid (möjlighet till flex)

 • Lön:  33 252 kr/månad

 • Förmåner: Tjänstepension, sjukförsäkring, livförsäkring, arbetsskadeförsäkring, reseförsäkring, friskvårdsbidrag (upp till 2 000 kr/år).

 • Semester: 25 dagar/år

 

Sista ansökningsdag är 15 mars 2021. Sök med CV och personligt brev via vårt rekryteringssystem (notera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail enligt GDPR).Vi uppmuntrar till att ansöka utan foto i ditt CV och endast fokusera på erfarenheter, färdigheter och prestationer relevanta för tjänsten. 

Har du frågor om rollen är du välkommen att maila Katharina Ervanius, e-post: katharina.ervanius@stockholm.msf.org. Fackliga representant för Unionen är Petter Hägg, petter.hagg@stockholm.msf.org

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Läkare Utan Gränser/Médecins Sans Frontières (MSF) är en internationell medicinsk humanitär organisation som räddar liv och nöd där vi behövs mest. Vi bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Vårt humanitära arbete styrs av våra grundprinciper; neutrala, opartiska, oberoende och att bära vittnesmål. Läkare Utan Gränser i Sverige är ca 90 medarbetare på kontoret i Liljeholmen i Stockholm som samlar in pengar, rekryterar fält- och kontorspersonal, kommunicerar om det medicinska och humanitära arbetet, bedriver påverkansarbete och stödjer verksamheten runt om i världen.